HALLINNOINTIPALVELU


Teemme asuntoon vuokrasuhteen alkaessa alkutarkastuksen ja lopputarkastuksen vuokrasuhteen päättyessä. Mikäli asunnossa on tapahtunut jotain mistä vuokralainen on vastuussa, sen voi todentaa tehdyistä raporteista.

Hoidamme kaiken yhteydenpidon vuokralaiseen ja vuokralainen meihin, jolloin vuokranantajalle ei tule yhteydenottoja asioista jotka ovat vuokrasuhteen mukaisesti selviä. Mikäli vuokralainen tiedustelee asunnon remontointiin tai kodinkoneiden vaihtoon liittyen. Olemme erikseen yhteydessä vuokranantajaan. Vuokrasuhteen aikana vuokralaiselle syntyy useita selvitettäviä kysymyksiä asumisesta, asunnon hoidosta ja naapurisuhteista, mutta hoidamme ne, eikä vuokranantajalle synny lisätyötä. Vuokranantaja ja vuokralaiset tavoittavat meidät 24/7.

Vuokralaisen irtisanoutuessa. Toimimme nopeasti ja käynnistämme heti uuden vuokralaisen etsinnän tavoitteena, että asunto on vuokrattuna koko ajan. Valitsemme vuokranantajan toiveen mukaisen vuokralaisen, jos vuokranatajaa ei heti tavoiteta. Nopea toiminta varmistaa hyvän vuokralaisen. Vuokralaisen vaihdon yhteydessä on mahdollista tehdä pintaremonttia jos siihen on tarvetta.

Teemme yhteenvedon veroilmoitusta varten mikä helpottaa ilmoituksen tekemistä. Yhteenvedosta käy selkeästi ilmi vuokratulot sekä syntyneet kulut (välityspalkkio, yhtiövastikkeet tms.).

Hallinnointipalvelun veloitus peritään kerran vuodessa. Hallinnointipalvelu hinta on 4 % asunnon kk vuokrasta + vuokranvälitys. Hinta sisältää alv 24% ja on verotuksessa vähennyskelpoinen kokonaisuudessaan.